ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στήλες

Πέντε βήματα για να κάνεις γαργάρα τις αποκαλύψεις για το «Koriopolis»

Τι είναι πιο σημαντικό; Οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο «Koriopolis» ή τα μπούτια της Στικούδη; Ο Γιάννης Αυλακιώτης ψηφίζει Κατερίνα και συγχαίρει εφημερίδες και sites που έκαναν το ίδιο!

Πέντε βήματα για να κάνεις γαργάρα τις αποκαλύψεις για το «Koriopolis»

Σήμερα θέλω την προσοχή σας, φίλοι μου, γιατί η στήλη έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Θα σας μάθω κάτι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο στη ζωή σας, ιδιαίτερα αν έχετε προβλήματα με το λαιμό ή την καριέρα σας. Τι; Πώς γίνονται οι σωστές γαργάρες, για να έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα με πέντε απλά βήματα

Βήμα πρώτο: Βάζουμε νερό ή διάλυμα στο στόμα μας Βήμα δεύτερο:Γέρνουμε το κεφάλι προς τα πίσω Βήμα τρίτο: Το κρατάμε στο ύψος της σταφυλής Βήμα τέταρτο: Το ανακινούμε εκπνέοντας Βήμα πέμπτο:Φτύνουμε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.