ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Οι τρεις διάλογοι του ντέρμπι που έκρινε καθαρούς ο Τζιμπλάκης!

Τρεις συνομιλίες από το ντέρμπι της ντροπής, που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ και δεν έκρινε επιλήψιμες ο εφέτης Τζιμπλάκης, φέρνει στο φως το SDNA. Γιατί ενδέχεται να προκαλέσουν παρέμβαση εισαγγελέα;

Οι τρεις διάλογοι του ντέρμπι που έκρινε καθαρούς ο Τζιμπλάκης!

Οι νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ για την περίφημη υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, έφεραν πολύ κόσμο του ποδοσφαίρου ενώπιον της δικαιοσύνης. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, προφυλακίστηκαν. Μεταξύ τους, και ο νυν Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος πρωταγωνιστεί στις συνομιλίες που επαναφέρει στην επιφάνεια το SDNA.

Προφανώς, ο Μπέος …δεν μιλούσε μόνος του. Στην πρώτη από αυτές, αμέσως μετά το επεισοδιακό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-1 της 19ης Φεβρουαρίου 2011, συζητά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στις άλλες δύο συνομιλεί με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Θανάση Κανελλόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ