ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το ερώτημα είναι ΠΩΣ θα εμφανιστεί

Ακόμα κι αν νιώσει καλύτερα ο Μάικλ Εσιέν προκαλεί απορία αν η αγωνιστική του παρουσία θα δικαιολογεί το παχυλό του συμβόλαιο.

Το ερώτημα είναι ΠΩΣ θα εμφανιστεί

Ο Μάικλ Εσιέν όλο… προοδεύει στις προπονήσεις και μονίμως εκτός αποστολής βρίσκεται. Το ρεπορτάζ λέει ότι η επόμενη εβδομάδα είναι η πιο κρίσιμη για τον Γκανέζο. Σε περίπτωση νέας αδυναμίας να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται ενόψει Ιανουαρίου για ένα ποδοσφαιριστή που έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα, σε… χαλεπούς καιρούς.

Ακόμα κι αν ο παίκτης πάρει πάνω του κι αρχίσει να συμπεριλαμβάνεται στις αποστολές δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα πάρει να φτάσει το …60% του παλιού καλού του εαυτού (για τη δική μας λίγκα φτάνει και περισσεύει), ώστε να κάνει τη διαφορά και να δικαιολογήσει τα χρήματα που παίρνει!

Θυμίζουμε πως ο Ντέιβιντ Μέντες με ανάλογο προβληματικό ιστορικό τραυματισμών με την Σάλτσμπουργκ (είχε να παίξει από το Νοέμβρη του 2012 κι έπιασε Ελλάδα Ιούλιο 2013) έπαιξε μπάλα της προκοπής τον Γενάρη του 2014. Η λεπτομέρεια είναι πως ο Ολλανδός καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν δεν έβγαλε μυϊκά προβλήματα μα πήρε ρυθμό από τις συνεχόμενες συμμετοχές του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τον πρώτο καιρό «κεντούσε» κιόλας (μάλλον το αντίθετο!) Ο Εσιέν φτάνουμε μέσα Οκτώβρη κι ακόμα δεν τον έχουμε δει…

Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού
Βαθμολογία Σούπερ Λίγκας: Η θέση του Παναθηναϊκού 6.826 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.