ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εφτά σκόρερ σε έξι αγωνιστικές

Ο Παναθηναϊκός παίρνει γκολ απ΄ όλες του τις γραμμές και περιμένει το «ανέβασμα» των μέσων.

Εφτά σκόρερ σε έξι αγωνιστικές

Ο Ράσμους Τελάντερ έγινε ο έβδομος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα μετά από έξι «στροφές» με τον σύλλογο να έχει πάρει τέρματα απ’  όλες του τις γραμμές. Έχουν πανηγυρίσει οι μπακ (Νάνο, Ταυλαρίδης, Τελάντερ), οι χαφ (Ατζαγκούν) και φυσικά οι επιθετικοί (Μπεργκ, Καρέλης, Πέτριτς).

Τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα αν η ομάδα έπαιρνε περισσότερα τέρματα από τους κεντρώους της μα στο ξεκίνημα οι ατυχίες ήταν πολλές με τους τραυματισμούς Κλωναρίδη, Νίνη, Λουντ και την τάση του προπονητή να παίζει με τρεις στράικερ (Καρέλη, Πέτριτς, Μπεργκ), φράζοντας τον δρόμο προς το βασικό σχήμα στο Νίκο Καλτσά. Τώρα που προστέθηκε στο ρόστερ κι ο Μεχντί Αμπέντ που έχει καλή σχέση με τα δίχτυα ο προπονητής δεν έχει λόγο να μην αισιοδοξεί για αύξηση της παραγωγικότητας λίαν συντόμως.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.