Μπάσκετ

Να μη θυμηθεί την Κωνσταντινούπολη!

Να μη θυμηθεί την Κωνσταντινούπολη!

Τελευταία φορά που βρέθηκε μπροστά στον Παναθηναϊκό ο Πάτρικ Γιανγκ, έκανε.. πάρτι!

Ο Πάτρικ Γιανγκ σίγουρα «γυάλισε» στους απέναντι μετά τη φοβερή του εμφάνιση εναντίον του Παναθηναϊκού στην Πόλη, στις 27 του Μάρτη. Ο Αμερικανός λίγο έλειψε να νικήσει μόνος τους πράσινους που εμφανίστηκαν τραγικά ανέτοιμοι να «καθαρίσουν» μια Γαλατασαράι με φοβερά προβλήματα που κατέβασε στο γήπεδο 7 (!) παίκτες!

Ο θηριώδης σέντερ βρήκε απέναντι τον αργό κι όχι… μετρ της άμυνας Εστεμπάν Μπατίστα και του… έδωσε και κατάλαβε με 24 πόντους -με 7/10 δίποντα- και 9 ριμπάουντ, ασχέτως αν στο τέλος μια δική του χαμένη βολή και μια του Τζάστιν Κάρτερ χάρισε στην ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς το ροζ φύλλο.  Για να τον δούμε κι αύριο απέναντι σε πιο μεγάλους σωματικά αντιπάλους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version