ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φεύγει όσο αθόρυβα ήρθε!

Ο Χρήστος Μπούρμπος ποτέ δεν έδειξε ικανός να αντέξει το βάρος της φανέλας και χαιρετά «ξεχασμένος» απ΄ όλους.

Φεύγει όσο αθόρυβα ήρθε!

Όσο αθόρυβα ήρθε, άλλο τόσο «ήσυχα» αποδεσμεύεται από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Μπούρμπος που θα έχει να λέει στα εγγόνια του ότι μετά τη φανέλα της ΑΕΚ πρόβαρε κι εκείνη του τριφυλλιού. Προ εβδομάδων ο Νίκος Νταμπίζας -που χρεώθηκε την απόκτηση του 32χρονου δεξιού μπακ- είπε ότι ο παίκτης δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί γιατί τα βρήκε σκούρα στην προετοιμασία αφού είχε μείνει τρεις μήνες ανενεργός μπλέκοντας σε δικαστική διαμάχη με τον ΟΦΗ για να πάρει την ελευθέρας του.

Ο παίκτης είχε κάνει καλά παιχνίδια τη σεζόν 2013-2014 (ιδίως στο κύπελλο) και μπήκε στο μάτι των πρασίνων που για χάρη του έκοψαν το δρόμο της προόδου σε Μαρινάκη, Σπυρόπουλο. Κακώς όπως αποδείχθηκε αφού σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ο έμπειρος παίκτης ήταν πηγή κινδύνων χωρίς να προσφέρει το παραμικρό εκεί που υποτίθεται ότι ήταν το μεγάλο του ατού, στις πλαγιοκοπήσεις και την καλή σέντρα. Παρότι ποτέ δεν έδειξε κάτι σπουδαίο ο προπονητής τον εμπιστεύτηκε σε 24 ματς (23 βασικός!) με τον κόσμο ν’ αναπολεί συχνά τους Ροντρίγκο Γκάλο-Γιώργο Γκαλίτσιο που επίσης ενδιέφεραν το κλαμπ.

Ο Μπούρμπος μπορεί να πληρούσε τα χαρακτηριστικά του χαμηλού κόστους και του καλού χαρακτήρα μα στο χορτάρι ποτέ δεν έπεισε πως είναι καλύτερος του Νίκου Μαρινάκη ο οποίος στο ξεκίνημα του έμοιαζε Ντάνι Αλβες με αξιόπιστη αμυντική συμπεριφορά, συχνές προωθήσεις και πολλές μπαλιές ακριβείας.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.262 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.