ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Τοξοβόλοι σε… δράση!

Με πέντε τοξοβόλους να τον εκπροσωπούν θα λάβει μέρος ο Παναθηναϊκός στους αγώνες που διοργανώνει η η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου 2015.

Τοξοβόλοι σε... δράση!

Με πέντε τοξότες θα λάβει μέρος η ακαδημία τοξοβολίας του Παναθηναϊκού στους Πανελληνίους αγώνες Τοξοβολίας ανοιχτού χώρου που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας στο ΟΑΚΑ το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου 2015

Αρχικά το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015 το πρωί συμμετέχουν οι:

  1. ΤΣΕΛΕΜΠΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟΞΟ (COMPOUND) ΕΦΗΒΩΝ Α
  2. ΚΟΥΚΟΥΖΕΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ Α

Ο αγώνας είναι Πρωταθλήματος  Α΄ Αγωνιστικής κατηγορίας 2Χ70μ.-Ο.Γ. Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών/Εφήβων-Νεανίδων Ολυμπιακού τόξου & 2Χ50μ.-Ο.Γ. Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών/Εφήβων-Νεανίδων Σύνθετου τόξου.

Την επομένη μέρα το πρωί της Κυριακής 11 Οκτωβρίου 2015 συμμετέχουν οι:

  1. ΣΚΟΥΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΣΥΝΘΕΤΟ ΤΟΞΟ (COMPOUND) ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
  2. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
  3. ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ (RECURVE) ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

Ο αγώνας είναι Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων / Παμπαίδων – Πανκορασίδων / Παμπαίδων Β΄ – Πανκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.176 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προπονητής της ακαδημίας Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού είναι ο Αλέξανδρος Παμβουξόγλου ενώ αρχηγός της αποστολής που θα συνοδεύει την ομάδα στο ΟΑΚΑ θα είναι ο έφορος Τοξοβολίας Τάσος Σκούρογλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.