ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμος να κάνει τη «ζημιά» (pics & vid)

Ο Νικ Καλάθης φοράει και πάλι τα «πράσινα» σε επίσημο παιχνίδι μετά από τρία χρόνια απουσίας και επιστρέφει ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, για να κάνει τη «ζημιά».

Έτοιμος να κάνει τη «ζημιά» (pics & vid)

Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές του καλοκαιριού που μας πέρασε, σε ευρωπαϊκο επίπεδο και οι φίλοι του Παναθηναϊκού περιμένουν πολλά από την παρουσία του στην ομάδα.

Η αρχή γίνεται απόψε και το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Έλληνα άσου μετά την επιστροφή του στον «εξάστερο», είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Νικ Καλάθης-ΣΕΦ-Panathinaikos24

Φυσικά το ΣΕΦ δεν είναι κάτι άγνωστο για τον Νικ, που στην προηγούμενη θητεία του στον Παναθηναϊκό (2009-2012), αγωνίστηκε εκεί σε 9 συνολικά αναμετρήσεις. Η αλήθεια είναι ότι στα παιχνίδια που έχει δώσει στο Φάληρο δεν έχει προσφέρει πολλά, με εξαίρεση τον τελευταίο του αγώνα την σεζόν 2011-2012, όταν και σημείωσε 17 πόντους.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 39.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, από το τελευταίο του ματς εκεί μέχρι σήμερα, έχουν περάσει τρία χρόνια και ο Νικ δεν είναι ο ίδιος παίκτης με τότε. Αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, πήρε πολλά «μαθήματα» στο NBA και είναι δεδομένο πως έχει επιστρέψει για να πάρει τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο φετινό Παναθηναϊκό. Και από σήμερα κάτι μας λέει ότι αυτό θα φανεί στο παρκέ…

Νικ Καλάθης-ΣΕΦ-Panathinaikos24

Μέχρι την επόμενη φάση που θα μας ξεσηκώσει, θυμόμαστε το εκπληκτικό coast to coast του, στο ΣΕΦ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.