ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παλέρμο, Ρέιντζερς τον ακριβοπλήρωσαν

Αν και γυρολόγος ο Κάιλ Λάφερτι έχει κάνει μεταγραφές 7.000.000 ευρώ!

Παλέρμο, Ρέιντζερς τον ακριβοπλήρωσαν

Τα εφτά γκολ σε οκτώ συμμετοχές με την Β.Ιρλανδία στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος έχουν δημιουργήσει ντόρο γύρω από το όνομα του Κάιλ Λάφερτι που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό. Ο 28χρονος φορ μπορεί μεν να είναι γυρολόγος (έχει ήδη αλλάξει εφτά ομάδες από το 2006!) μα έχει τρόπο να κλείνει καλά συμβόλαια αφού η έφεση στο γκολ δεν του λείπει.

Μπορεί εδώ κι ενάμιση χρόνο να μην «μάτωσε» τις αντίπαλες εστίες ως παίκτης Ρίζεσπορ, Νόριτς, αλλά το ίδιο διάστημα «ξεμπούκωνε» με το εθνόσημο στο στήθος κάνοντας το όνομά του να συζητείται ανάμεσα σε προπονητές, μάνατζερ, φιλάθλους.

Μπορεί τα «βαρβάτα» στατιστικά να «χάνονται» την περίοδο 2009-2012, όταν ως παίκτης της Ρέιντζερς είχε βάλει 31 τέρματα σε 4 σεζόν, αλλά ο ποδοσφαιριστής στα 28 του χρόνια έχει μπόλικα κίνητρα, χώρια που έχει κάνει ως τώρα μεταγραφές 7.000.0000 ευρώ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

(Ρέιντζερς και ιταλική Παλέρμο «ξηλώθηκαν» να τον υπογράψουν) κι επιπλέον το ιατρικό του ιστορικό αναφέρει πως μονάχα τον Αύγουστο αναγκάστηκε να χάσει 40 μέρες δράσης λόγω επέμβασης στο γόνατο! Αν φύγει ο Νίκος Καρέλης δεν δείχνει άσχημο αντικαταστάτης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.