ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Όλα γίνονται για Στιλ

Γιατί όχι και στην εθνική Αγγλίας ο πορτιέρο του Παναθηναϊκού; Στη χώρα του οι τοπ ομάδες εμπιστεύονται ξένους τερματοφύλακες!

Όλα γίνονται για Στιλ

Ο Λουκ Στιλ είναι στην καλύτερη ηλικία για τερματοφύλακα (30), αν μάλιστα είχε διακριθεί με τον Παναθηναϊκό στα ευρωπαϊκά κύπελλα ίσως να πλήθαιναν τα δημοσιεύματα στη χώρα του να προσεχτεί ο ταλαντούχος πορτιέρο από τον εκλέκτορα της εθνικής.

Ο Άγγλος ξεχωρίζει την ώρα που η πατρίδα του έχει να βγάλει αξιόλογο πορτιέρο από την εποχή του… Ντέηβιντ Σίμαν (Άρσεναλ) ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τα 41. Στην ηλεκτρονική έκδοση της Telegraph ο δημοσιογράφος του αφιερώνει πολύ κολακευτικά σχόλια. Ο Στιλ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ σε κανένα κλιμάκιο των «λεόντων», την ώρα που πίσω από τον βασικό Τζο Χαρτ της Μαν.Σίτι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καλούνται ο 22χρονος, Τζακ Μπούτλαντ της Στόουκ, ο 35χρονος, Ρόμπερτ Γκριν της ΚΠΡ κι ο 29χρονος, Τομ Χίτον της Μπέρνλι!

Από τη στιγμή που στο νησί χρυσοπληρώνονται Μπέργκοβιτς, Κουρτουά (Τσέλσι) Ντε Χέα, Βαλδές, Ρομέρο (Μαν. Γιουνάιτεντ), Τσεχ, Όσπινα (Αρσεναλ), Μινιολέ (Λίβερπουλ) δίχως τα τοπ κλαμπ να τροφοδοτούν την εθνική με πορτιέρο, όλα μπορούν να συμβούν στο μέλλον για τον σταθερότατο Στιλ που κατά μ.ό «βγάζει» και 2-3 πεναλτάκια ανά σεζόν!

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.