ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Νέο ραντεβού για Λάφερτι

Ο Κάιλ Λάφερτι αρέσει τον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του παραμένει… ζεστή ενόψει του Δεκεμβρίου.

Νέο ραντεβού για Λάφερτι

Ψηλά στη λίστα του τριφυλλιού παραμένει ο Λάφερτι και σύμφωνα με την εφημερίδα “Goal” και την “Πράσινη”, τον Δεκέμβρη πρόκειται να υπάρξει νέο ραντεβού του Παναθηναϊκού με την Νόριτς…

Αυτή τη στιγμή, στου πράσινους έχουν το μυαλό του μόνο στις επόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, και η περίπτωση του επιθετικού από τη Βόρειο Ιρλανδία, αναμένεται να πέσει στο τραπέζι των μεταγραφών τον Δεκέμβριο, αν και εφόσον υπάρξει ανάγκη για την απόκτηση ενός στράικερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE