ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εντυπωσιάστηκε με τον κόσμο ο Πάβλοβιτς! (vid)

Εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου στο Caravel εμφανίστηκε ο Σάσα Πάβλοβιτς!

Εντυπωσιάστηκε με τον κόσμο ο Πάβλοβιτς! (vid)

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στη νίκη του «τριφυλλιού» στο ΣΕΦ με 70-64 κόντρα στον Ολυμπιακό, έμεινε εντυπωσιασμένος από την εικόνα που αντίκρισε στο Caravel, όταν περισσότεροι από 2000 οπαδοί υποδέχτηκαν την αποστολή του «εξάστερου».

Ο Πάβλοβιτς, βλέποντας αυτή την εικόνα ανέβασε ένα βίντεο  με τους πανηγυρισμούς, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

https://instagram.com/p/8l4L4ONXIy/

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 18.140 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.