ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα»

«Θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι», ήταν το μήνυμα του Όγκνιεν Κούζμιτς, μετά τη σπουδαία νίκη με 70-64 επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

«Δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα»

Ο σέντερ του «τριφυλλιού», τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι χαρούμενος για αυτό το επίτευγμα, όμως δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα, καθώς η χρονιά μόλις ξεκίνησε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που τους κερδίσαμε αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, όποτε θα πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Έχω πολύ καλούς συμπαίκτες και προσαρμόστηκα γρήγορα. Έχει και άλλα παιχνίδια ο Παναθηναϊκός οπότε δεν παίρνουν τα μυαλά μας αέρα», είπε ο Κούζμιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.