ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στο Charity Idols η φανέλα του Ατζαγκούν

Τη φανέλα του Αμπντούλ Ατζαγκούν, από το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, προσφέρει προς δημοπρασία το «τριφύλλι» στο Σύλλογο Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Charity Idols.

Στο Charity Idols η φανέλα του Ατζαγκούν

Ο νιγηριανός σε εκείνο το ματς, σκόραρε το… χρυσό γκολ, που έκρινε την αναμέτρηση, με τους «πράσινους» να κερδίζουν με 1-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια της συνεργασίας μας με τον Σύλλογο Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Charity Idols, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει σε δημοπρασία τη φανέλα του MVP της αναμέτρησης Abdul Ajagun, από τον αγώνα Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 1-0 (27/09/15).

Η φανέλα που δημοπρατείται είναι η αυθεντική, είναι υπογεγραμμένη χειρόγραφα από τον ποδοσφαιριστή και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας, καθώς δεν διατίθεται πουθενά στο εμπόριο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.858 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα έσοδα από τη δημοπρασία πρόκειται να ενισχύσουν τον Ξενώνα SOS-ΕΛΙΖΑ που αναγνωρίζεται διεθνώς ως ένα πρότυπο κέντρο προστασίας, θεραπείας και αποκατάστασης, το οποίο περιθάλπει ανά πάσα στιγμή μέχρι 20 βρέφη, νήπια και παιδιά ως 5 ετών που έχουν υποστεί παραμέληση ή κακοποίηση.

Η δημοπρασία ξεκίνησε με αρχική τιμή τα 100 Ευρώ και ολοκληρώνεται στις 15.10.2015 και ώρα 20:35

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...