ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Να ξεκινήσουμε με νίκη»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο τον Παμβοχαϊκό, στη νοκ άουτ αναμέτρηση, της πρώτης φάσης του League Cup «Νίκος Σαμαράς», με τον Σωτήρη Πανταλέωντα, να αναφέρει πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσει η ομάδα τη χρονιά με νίκη.

Πανταλέων: «Να ξεκινήσουμε με νίκη»

Με τον νοκ άουτ αγώνα κόντρα στον Παμβοχαϊκό ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του το Τριφύλλι, αύριο το απόγευμα στις 19:00 (10/10) στο κλειστό της Βόχας, για την Α΄φάση του League Cup «Νίκος  Σαμαράς».

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου παρατάσσεται πλήρης απέναντι στην αντίστοιχη  του Γιώργου Χριστόπουλου,  με στόχο την πρόκριση. Σε αυτή την περίπτωση οι «πράσινοι» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον νικητή  του ζευγαριού Ηρακλή – Λαμίας ( έχει αναβληθεί και αναμένονται εξελίξεις), με φόντο το φάιναλ φορ που θα διεξαχθεί στη Σύρο στις 30-31 Ιανουαρίου 2016.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός των «πράσινων» στο paovolleyball.gr:

«Πάντα στην αρχή της σεζόν οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και παρουσιάζουν αδυναμίες. Άπαντες στην ομάδα έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό είναι να ξεκινήσουμε με νίκη τη χρονιά και ειδικά σε ένα παιχνίδι νοκ άουτ όπως το αυριανό. Από κει και πέρα θα έχουμε όλο το χρόνο να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τυχόν αδυναμίες που θα εντοπίσουμε».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.104 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές της αναμέτρησης, οι Γεωργουλέας, Φραγκάκης, επόπτες οι Κούγιας, Κτενάς. Στη γραμματεία η κα. Παπακυριοπούλου, παρατηρητής ο κ. Ανδρονικίδης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...