ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Αναγκάζουν τον Σπανούλη σε μετανάστευση

Οι «πράσινοι» του Σάσα Τζόρτζεβιτς «σπρώχνουν» τον… kill bill (λέμε τώρα) στον δρόμο προς την ξενιτιά. Γράφει στο panathinaikos24.gr ο Βαγγέλης Νεραντζιάς.

Αναγκάζουν τον Σπανούλη σε μετανάστευση

Πολλά χαμόγελα -και όχι άδικα- σκόρπισε η νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας. Η ικανοποίηση έχει να κάνει με τον τρόπο που ήρθε η νίκη (σχετικά εύκολα και με μέτρια εμφάνιση), αλλά και την διαπίστωση αυτών που γράφουμε εδώ και δύο μήνες, ότι η ομάδα επέστρεψε στο τοπ επίπεδο μετά από τρία χρόνια, έτοιμη για φάϊναλ φορ!

Ωστόσο, επειδή για την ανάλυση του αγώνα και τα νέα αγωνιστικά δεδομένα του τριφυλλιού γράφτηκαν πολλά θέλω να σταθώ σε κάτι διαφορετικό… Παρατηρώντας το «διάβασμα» των ερυθρόλευκων μετά την ήττα, αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι… «και πέρσι έτσι έγινε, χάσαμε στο κύπελλο αλλά μετά…». Αυτό ακριβώς θέλει ο Παναθηναϊκός!

Μακάρι να πιστεύουν μετά από αυτό το παιχνίδι ότι μπορούν να ξανακάνουν τα περσινά. Μπορεί να είναι νωρίς, οι ομάδες να μην είναι έτοιμες και πολλά ακόμη, ωστόσο η περσινή ομάδα του τριφυλλιού, σε σχέση με τη φετινή είναι η νύχτα με την μέρα και δύο επίπεδα προς τα πάνω. Όποιος βλέπει έστω και λίγο μπάσκετ καταλαβαίνει ότι αυτό που γράφω δεν έχει καμία δόση υπερβολής, αλλά είναι η απεικόνιση της πραγματικότητας.

Από κει και πέρα δύσκολα αναμένεται να κυλήσει η τρέχουσα σεζόν για τον… αγαπημένο του blog, Βασίλη Σπανούλη. Ο Λαρισαίος γκαρντ ντρίμπλαρε τον Νικ και σε δύο βήματα τον έβρισκε ξανά μπροστά του! Ίδιο «έργο» όταν έμπαινε και ο φετινός «φρέσκος» Διαμαντίδης, χειρότερο όταν έμπαινε προς τα μέσα, γιατί τον περίμεναν τα «τέρατα» και πολλά απλωμένα χέρια… Απολογισμός δύο πόντοι και πολύ σίδερο!

Πολύ φοβάμαι ότι ο σούπερ-Νικ και η παρέα του, είναι έτοιμοι να «σπρώξουν» τον Βασίλη στα 35 του στη μετανάστευση…. Ήδη ακούγεται ότι το επόμενο καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί να τον αποκτήσει και αν οι εφιάλτες είναι απανωτοί όλο τον χειμώνα όποτε βλέπει πράσινα, μάλλον θα πάρει την απόφαση να φύγει μακριά στη ξενιτιά και να ησυχάσει.

Για να μιλήσουμε σοβαρά, πέρα από την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, οι ερυθρόλευκοι θα στερηθούν πολλά από την αποχώρηση του Σλούκα, κάτι που φάνηκε από το πρώτο ντέρμπι.

Υ.Γ. Με το καλημέρα φάνηκε η διαφορά του απλά καλού προπονητή, με τον μεγάλο. Θεωρώ δεδομένο ότι με τον Τζορτζεβιτς θα περάσουμε καλά… και ο Βασίλης ακόμη καλύτερα!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ