ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Πέρσι ένσταση, φέτος τι;

Πέρσι ήταν η ένσταση των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού, που προσπάθησε να… δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, για την ήττα από το… παιδικό του Παναθηναϊκού. Φέτος τι; Γράφει ο Ψυχίατρος.

Πέρσι ένσταση, φέτος τι;

Αναβρασμός επικρατεί στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων», από τη νέα και μάλλον κολακευτική ήττα (μόνο με έξι πόντους…), από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ αυτή τη φορά.

Οι αφοί Αγγελόπουλοι, προσπαθούν να βρουν πως θα μπορέσουν να γυρίσουν το… κλίμα και να πάρουν εν τέλει την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου, ωστόσο έχουν πέσει σε τείχος, αφού ούτε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν χθες στο Φάληρο, ούτε κάτι μεμπτό, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι η δικαιολογία ως είθισται (πχ διαιτησία).

Ο Παναθηναϊκός αν και ανέτοιμος, αν και πιο νέα ομάδα σε σχέση με τον περισσότερο ομοιογενή Ολυμπιακό, άλωσε το ΣΕΦ, βάζοντας… δύσκολα στη μονίμως παραπονούμενη και διαμαρτυρόμενη «ερυθρόλευκη» διοίκηση, η οποία ψάχνει αγωνιωδώς, σε συνεργασία με το νομικό της επιτελείο, τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει ένσταση τούτη τη φορά.

Από τη στιγμή, που όπως όλος ο Τύπος, που πρόσκειται στον Ολυμπιακό, ζητούσε να τελειώσει το «πράσινο παραμύθι» και δεν έκατσε, οι ιδιοκτήτες του, πρέπει να βρουν έναν τρόπο (non paper μήπως…;) να πετάξουν και άλλη άφθονη λάσπη στον «ανεμιστήρα».

Πέρσι ήταν το… παιδικό του Παναθηναϊκού και η απόλυση Μπαρτζώκα. Φέτος ο Τζόρτζεβιτς και οι παίκτες του. Σπαζοκεφαλιά βρε αδερφέ… Δεν πειράζει κάντε μια ένσταση, ποτέ δεν ξέρεις…

Ο Ψυχίατρος

https://www.facebook.com/Johny.Psyxiatros

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE