ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Με το δεξί οι Έφηβοι (Pics)

Με νίκη ξεκίνησε η νέα σεζόν για την ομάδα των Εφήβων του Παναθηναϊκού, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησαν με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Με το δεξί οι Έφηβοι (Pics)

Η ομάδα Κ17 του «τριφυλλιού», δε θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Με τον Ζώρο ως πρωταγωνιστή, ήρθε μία εύκολη νίκη που γεμίζει τους μικρούς με ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

ομάδα Κ17 ποδόσφαιρο-Panathinaikos24

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και φαινόταν πως αργά ή γρήγορα το γκολ θα έμπαινε. Αυτό τελικά ήρθε μετά από 60 λεπτά αγώνα με τον  Ξεπαπαδάκη, ενώ ο Αστέρας στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι μετά από λίγα λεπτά, είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ σε σουτ του Κοντογιαννόπουλου.

Οι «πράσινοι» χρειάστηκαν μία αλλαγή από τον πάγκο για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, με τον Ζώτο να μπαίνει στο 65′ και σε ένα τέταρτο μέσα (81′, 94′) να κάνει το τελικό 3-0.

ομάδα Κ17 ποδόσφαιρο-Panathinaikos24

ΣΚΟΡΕΡ: 60’ Ξεπαπαδάκης, 81’-94’ Ζώτος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Νικολογιάννης, Ντόκο, Μανιδάκης Ν., Ζερβόπουλος, Βαρέσης, Ξεπαπαδάκης (90’ Αμπίλας), Αποστολάκης, Καλομοίρης (85’ Σπίνος), Λώλος (65’ Ζώτος), Δημήτρουλας (79’ Σκεντεράι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κοντογιαννόπουλος, Μπινιώρης (73’ Γεωργόπουλος), Γ. Ζήσης, Χριστόπουλος, Κανελλόπουλος (71’ Αντζουλάς), Νικολακόπουλος, Γλέζος (52’ Κουρτέσης), Τάκος, Ρούνης (31’ Απειρανθίτης), Τερεζίου (66’ Φωτόπουλος).

ομάδα Κ17 ποδόσφαιρο-Panathinaikos24

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ