Ακαδημίες

Με το δεξί οι Έφηβοι (Pics)

Με νίκη ξεκίνησε η νέα σεζόν για την ομάδα των Εφήβων του Παναθηναϊκού, καθώς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, επικράτησαν με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα Κ17 του «τριφυλλιού», δε θα μπορούσε να ξεκινήσει με καλύτερο τρόπο το πρωτάθλημα. Με τον Ζώρο ως πρωταγωνιστή, ήρθε μία εύκολη νίκη που γεμίζει τους μικρούς με ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός είχε τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας και φαινόταν πως αργά ή γρήγορα το γκολ θα έμπαινε. Αυτό τελικά ήρθε μετά από 60 λεπτά αγώνα με τον  Ξεπαπαδάκη, ενώ ο Αστέρας στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι μετά από λίγα λεπτά, είδε τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ σε σουτ του Κοντογιαννόπουλου.

Οι «πράσινοι» χρειάστηκαν μία αλλαγή από τον πάγκο για να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, με τον Ζώτο να μπαίνει στο 65′ και σε ένα τέταρτο μέσα (81′, 94′) να κάνει το τελικό 3-0.

ΣΚΟΡΕΡ: 60’ Ξεπαπαδάκης, 81’-94’ Ζώτος

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χριστογιώργος, Νικολογιάννης, Ντόκο, Μανιδάκης Ν., Ζερβόπουλος, Βαρέσης, Ξεπαπαδάκης (90’ Αμπίλας), Αποστολάκης, Καλομοίρης (85’ Σπίνος), Λώλος (65’ Ζώτος), Δημήτρουλας (79’ Σκεντεράι).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κοντογιαννόπουλος, Μπινιώρης (73’ Γεωργόπουλος), Γ. Ζήσης, Χριστόπουλος, Κανελλόπουλος (71’ Αντζουλάς), Νικολακόπουλος, Γλέζος (52’ Κουρτέσης), Τάκος, Ρούνης (31’ Απειρανθίτης), Τερεζίου (66’ Φωτόπουλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version