ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

Τα παιχνίδια με τον Άρη και τη Λοκομοτίβ είναι στο μυαλό των παικτών του Παναθηναϊκού, με τον Σάσα Πάβλοβιτς να συμπληρώνει πως στόχος της ομάδας είναι να κάνει και πάλι χαρούμενο τον κόσμο.

Πάβλοβιτς: «Να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο»

Ο άσος του «τριφυλλού», ανέφερε αρχικά πως τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν είναι πολύ σημαντικά για την ομάδα και έδειξε πως ανυπομονεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19/10) στο γεμάτο ΟΑΚΑ, για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1.’

Οι δηλώσεις του Πάβλοβιτς στην «Real News»:

«Ήταν ένας σκληρός αγώνας και η νίκη μας καθόλου εύκολη υπόθεση. Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα και αυτό νομίζω έκανε τα πράγματα πιο απλά για εμάς. Από τη στιγμή μάλιστα που στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα μπήκαν και τα σουτ, δεν είχαμε πρόβλημα να φτάσουμε στο στόχο μας»

Δεν σκεφτόμαστε ακόμη το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, αλλά τα δύο που προηγούνται με τον Άρη και τη Λοκομοτίβ. Ξέρω ωστόσο ότι ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο την ερχόμενη Δευτέρα και θα μας βοηθήσει όσο καλύτερα μπορεί για να τον κάνουμε και πάλι χαρούμενο. Όπως κάθε χρόνο, οι στόχοι του Παναθηναϊκού δεν αλλάζουν και δεν είναι άλλοι από τους δύο τίτλους στην Ελλάδα και όσο πιο ψηλά μπορούμε, μακάρι έως το τέλος στην Euroleague».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 16.647 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.