ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τελάντερ: «Ενωμένοι θα φτάσουμε το στόχο μας»

Ο Ράσμους Τελάντερ σε τηλεοπτική του συνέντευξη, μίλησε για τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα, τους στόχους της ομάδας και για το στυλ παιχνιδιού του.

Τελάντερ: «Ενωμένοι θα φτάσουμε το στόχο μας»

Ο Δανός αμυντικός μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Kick Off», με τη συνέντευξη να μεταδίδεται ολόκληρη στις 21:40, το βράδυ της Κυριακής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό από την Καμπάλα: «Ήταν μεγάλη απογοήτευση ο αποκλεισμός, για το σύλλογο, για τους παίκτες, για τους οπαδούς. Μπορεί να μην είχε μεγάλη επίπτωση σε εμένα, επειδή είμαι νέος στην ομάδα αλλά από τότε είχα στο μυαλό μου να είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση και σε κάθε ματς που μπορώ να παίζω με αυτή την ομάδα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε μπροστά. Προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα αλλά είναι νωρίς για προβλέψεις. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι την προσπάθεια και πιστεύω πως θα φτάσουμε στο τελικό μας στόχο».

Για το στιλ παιχνιδιού του: «Εμένα μου αρέσει το δυναμικό ποδόσφαιρο, με επαφές, με ταχύτητα και σε αυτούς τους τομείς προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Αυτό μπορώ να προσφέρω στην ομάδα. Φυσικά, θα συνεχίζω να βάζω τα δυνατά μου για να βοηθήσω την ομάδα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους φιλάθλους της ομάδας: «Αυτό που θέλω να πω στους οπαδούς μας είναι πως εάν ήμαστε όλοι μαζί είναι πολύ σημαντικό και θα βοηθήσει τους παίκτες. Είναι σημαντικό γιατί βοηθάει να μας κάνει καλύτερους. Αυτό το αισθανόμαστε, ιδιαίτερα στο τελευταίο ματς στην Ξάνθη».

Για το φιλανθρωπικό του έργο: «Πρέπει οι έχοντες να βοηθούν να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας . Έχω φίλο που έχει φιλανθρωπική στάση στο εξωτερικό και τον βοηθάω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.