ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φελντίν: «Σημαντική νίκη αν και βρήκαμε δυσκολίες»

Σημαντική νίκη σε δύσκολη έδρα, ήταν η επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τζέιμς Φελντίν μετά τη λήξη του ματς.

Φελντίν: «Σημαντική νίκη αν και βρήκαμε δυσκολίες»

Ο Δομινικανός γκαρντ, αναφέρθηκε στη συνέχεια στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας στη συνέχεια, ενώ σχολίασε και την απόδοση του Τζέιμς Γκιστ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ματς: «Ήταν μια δύσκολη έδρα. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι. Εμείς όμως βγήκαμε για να κερδίσουμε και τα καταφέραμε, αν και δυσκολευτήκαμε στο ξεκίνημα του αγώνα. Κάθε ομάδα θα δίνει τον καλύτερο της εαυτό κόντρα σε εμάς και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Οι αγώνες στην Ρωσία και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας βοήθησαν να εξελιχθούμε ως ομάδα. Στην Κίνα δεν δυσκολευτήκαμε. Το ταξίδι ήταν που μας δυσκόλεψε περισσότερο».

Για τα ματς που ακολουθούν: «Η χρονιά είναι μεγάλη και θα έχουμε πολλά ταξίδια. Αύριο έχουμε ρεπό για να ξεκουραστούμε και μετά ξεκινάμε προετοιμασία για τον αγώνα στην Ρωσία».

Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό!
Oριστικό: Aλλάζει έδρα η Μακάμπι για τα ματς με τον Παναθηναϊκό! 10.065 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη δική του απόδοση: «Σε κάποιους αγώνες κάποιες φορές θα είμαι εγώ ο MVP, κάποιες ο Γκιστ, όπως σήμερα. Έχουμε πολλά όπλα στην ομάδα. Εγώ θέλω απλώς να κερδίζουμε. Σήμερα δεν έπαιξα τόσο καλά, αλλά ο Γκιστ έκανε φοβερό παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.