ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλές επιδόσεις στην… «πράσινη» ξιφασκία

Καλή παρουσία είχαν οι αθλητές ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν για το Κύπελλο Ελλάδος, στα όπλα Ξίφος Ασκήσεως και Σπάθη ανδρών-γυναικών.

Καλές επιδόσεις στην… «πράσινη» ξιφασκία

Καλή παρουσία είχαν οι αθλητές ξιφασκίας του Παναθηναϊκού, στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν για το Κύπελλο Ελλάδος, στα όπλα Ξίφος Ασκήσεως και Σπάθη ανδρών-γυναικών.

Στους αγώνας που έγιναν το περασμένο Σάββατο (10/10) στο ΟΑΚΑ, στις γυναίκες, στη σπάθη γυναικών η Γεωργιάδου Δέσποινα κατέκτησε την 5η θέση, ενώ την ίδια ακριβώς διάκριση (5η θέση)  είχε και η Καλλιρόη Τριανταφύλλου στο ξίφος ασκήσεως γυναικών.

Από τους άντρες, για πρώτη φορά ο Γιάννης Σύριος συμμετείχε σε αγώνες ανδρών, έχοντας πολύ καλή επίδοση.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.086 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

Το Σάββατο  10/10/2015 πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ αγώνες ξιφασκίας για το ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ στα όπλα Ξίφος Ασκήσεως και Σπάθη ανδρών γυναικών.

Από τον Παναθηναϊκό συμμετείχαν :

στην Σπάθη ανδρών  οι: Βασιλόπουλος Κωνσταντίνος, Σύριος Γιάννης, Κουκουζέλης Πάρης.

στην σπάθη γυναικών οι :  Δάβου Βασιλική, Γεωργιάδου Δέσποινα .

Στο Ξίφος ασκήσεως ανδρών οι: Θωμόπουλος Ιωάννης, Οικονόμου Αλέξανδρος, Λάγιος Γεώργιος

Στο ξίφος ασκήσεως γυναικών οι: Καλλιρόη Τριανταφύλλου και Σουζάννα Απαρτιάν.

Στη σπάθη γυναικών η Γεωργιάδου Δέσποινα κατέκτησε την 5η θέση και διέκοψε  λόγω σοβαρού διαστρέμματος που έπαθε  κατά την διάρκεια του αγώνα. Το ατύχημα θα την κρατήσει εκτός πίστας για λίγο διάστημα. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση.

Πολύ καλή επίδοση σημείωσε η Καλλιρόη Τριανταφύλλου στο ξίφος ασκήσεως γυναικών κατακτώντας  επάξια την 5η θέση, ενώ πλασαρίστηκε για πρώτη φορά στην οκτάδα των γυναικών αν και ακόμα βρίσκεται στην κατηγορία Εφήβων –Νέων γυναικών

Στη σπάθη ο Γιάννης Σύριος για πρώτη φορά συμμετείχε σε αγώνες ανδρών με πολύ καλή επίδοση και κατάφερε για λίγο να μην μπει στην 16/αδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.