ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εύστοχος από μέση, κοντινή απόσταση

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μπορεί να μην σουτάρει καλά από μακριά μα μέσα από την γραμμή του τρίποντου είναι «λίρα εκατό».

Εύστοχος από μέση, κοντινή απόσταση

Μπορεί να «τα έσπασε» (0/5) στη Θεσσαλονίκη μακριά από τα 6.75 ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ωστόσο το ξεκίνημά του στις υποχρεώσεις της ομάδας είναι παραπάνω από θετικό.

Ο νεαρός φόργουορντ μοιράζεται το «3» με τον Σάσα Πάβλοβιτς και παρουσιάζεται πιο σταθερός από τον Σέρβο στο σκοράρισμα από μέση και κοντινή απόσταση όπου ξεχνά ν’ αστοχήσει. Στο ΣΕΦ «σκότωσε» τον Ολυμπιακό με τα drive του μετρώντας 4/4 δίποντα και χθες ο Άρης δεν βρήκε τρόπο να τον σταματήσει με τον μικρό να ευστοχεί στα τρία από τα τέσσερα σουτ που εξαπέλυσε από μέση/κοντινή απόσταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.