ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ένας χρήσιμος συμπληρωματικός παίκτης

Ο Ογκιέν Κούζμιτς δεν θα φράξει το δρόμο του Γιώργου Παπαγιάννη προς την καταξίωση.

Ένας χρήσιμος συμπληρωματικός παίκτης

Τουλάχιστον βελτιώθηκε στις βολές ο Ογκιέν Κούζμιτς που από ¼ στο ΣΕΦ είχε ¾ στη Θεσσαλονίκη. Ο Σέρβος προσφέρει στην άμυνα (έξι ριμπάουντ κατέβασε την Κυριακή σε 16 λεπτά), κάνει καλά σκριν κι είναι θετικός στις αμυντικές περιστροφές αλλά ακόμα δεν του έχει βγει ένα καλό επιθετικά παιχνίδι, το μοναδικό του καλάθι είναι ένα κάρφωμα στο ΣΕΦ, ευγενική προσφορά του Νικ Καλάθη που τον έβγαλε ολομόναχο με το καλάθι του Ολυμπιακού.

Ένας συμπληρωματικός παίκτης που τουλάχιστον δεν θα εμποδίσει την πρόοδο του Γιώργου Παπαγιάννη ο οποίος από τα λίγα που έχουμε δει φαίνεται πιο άνετος όταν καλείται να βάλει τη μπάλα στο καλάθι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.