ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λουντ: «Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή…»

Ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Φινλανδίας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον της ομάδας του.

Λουντ: «Είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή…»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία, περνώντας ως αλλαγή, στο 44΄του πρώτου μέρους του αγώνα, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρόμπιν Λουντ:

«Σίγουρα όταν κάθεσαι στον πάγκο πρέπει να είσαι έτοιμος να μπεις στο γήπεδο ανά πάσα στιγμή. Και αυτό το έχω πάντοτε στο μυαλό μου. Το θέμα είναι να καταφέρεις να μπει γρήγορα στο ρυθμό του παιχνιδιού.

Ξεκινήσαμε χωρίς μεγάλη αυτοπεποίθηση στη μεσαία γραμμή, αλλά όσο περνούσε η ώρα βρήκαμε την ευκαιρία να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καλή η απόδοσή μας. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και είμαι αισιόδοξος ότι θα τα πάμε καλύτερα στο μέλλον».

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.253 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...