ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανένα θέμα με Λέτο

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν φήμες ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στο «τριφύλλι».

Κανένα θέμα με Λέτο

Σενάρια θέλουν τον Παναθηναϊκό να ασχολείται με την περίπτωση του Λέτο, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα θέμα απόκτησής του.

Πάντως, η περίπτωση του 29χρονου, δεν αποκλείεται να απασχολήσει τους ανθρώπους της ομάδας, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η πρώτη είναι να δείξει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται μετά το σοβαρό τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός δράσης για περίπου οκτώ μήνες, ενώ η δεύτερη προϋπόθεση είναι η πιθανή πώληση του Νίκου Καρέλη, καθώς ο Αργεντινός, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο αλλά και στην κορυφή της επίθεσης.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, θα πρέπει να διαπιστωθούν ποιες είναι οι προθέσεις της Λανούς αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.