ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαψεύδει όλα τα σενάρια για Λέτο ο Παναθηναϊκός

Η πλευρά του Παναθηναϊκού, διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε σενάριο περί ενδιαφέροντος για τον Σεμπάστιαν Λέτο.

Διαψεύδει όλα τα σενάρια για Λέτο ο Παναθηναϊκός

Από χτες (12/10), κυκλοφορούν φήμες ότι οι «πράσινοι» έχουν στο… μυαλό τους την περίπτωση του Λέτο, για πιθανή μεταγραφική ενίσχυση στη περίοδο του Ιανουαρίου.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, γεγονός που το διέψευσαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

«Ούτε ενδιαφέρον, ούτε σκέψη, ούτε τίποτα. Και απορεί κανείς πώς προέκυψε ως θέμα άξιο αναφοράς», τονίζουν χαρακτηριστικά από την ΠΑΕ, για το θέμα με τον Αργεντινο μέσο.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός διευκρινίζει για τον Μλάντεν Πέτριτς, ότι βρίσκεται με άδεια εκτός Ελλάδας, καθώς αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα.

Ο Κροάτης θα επιστρέψει στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.