ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ομπράντοβιτς: «Δεν με εκπλήσσει ο Τζόρτζεβιτς»

Με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ομπράντοβιτς: «Δεν με εκπλήσσει ο Τζόρτζεβιτς»

Στην πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» στάθηκε ο  Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν με εκπλήσσει τίποτα για αυτό».

Ο  κορυφαίος προπονητής της Ευρώπης  με συνέντευξη  του στον« ΣΠΟΡ FM 94,6»  δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί  στον τεχνικό του Παναθηναϊκού, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήμουν μαζί του στην Παρτιζάν. Έχω υπάρξει και προπονητής του. Καταλαβαίνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά του και δεν με εκπλήσσει τίποτα για αυτό».

Τέλος, μίλησε μεταξύ άλλων και στην απόφαση του να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε τον Κώστα Σλούκα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τη φετινή Euroleague.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 40.107 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε:

-Εάν ήθελε να συγκρίνει τον εαυτό με κάποιον προπονητή από το ποδόσφαιρο ποιος θα ήταν αυτός:

«Δεν ξέρω, είναι πολύ δύσκολο. Δεν ξέρω πώς δουλεύουν. Έχω μεγάλο σεβασμό για τη δουλειά τους. Μ’ αρέσει το ποδόσφαιρο, να το βλέπω, να το απολαμβάνω αλλά μέχρι εκεί».

-Ποια η γνώμη του για την φετινή Euroleague:

«Είναι μια έξοχη διοργάνωση. Παίκτες έρχονται και φεύγουν και οι πρωτοεμφανιζόμενοι παίκτες παίρνουν τις ευκαιρίες για να μπορούν να δείξουν τις ικανότητές τους.

-Εάν έχει αλλάξει ως προπονητής;

«Φυσικά και αλλάζω. Φαντάσου και να μην άλλαζα. Πιστεύω πως αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να είσαι έτοιμος να καταλάβεις κάποια πράγματα και να βελτιώνεσαι».

-Ποια ήταν η μεγαλύτερη αλλαγή του:

«Μεγαλώνω. Και κερδίζω σε εμπειρία. Είμαι περίπου 24 χρόνια προπονητής και σε αυτά τα χρόνια έχουν αλλάξει πολλά. Έχουν αλλάξει όλα. Με ενδιαφέρει η αφομοίωση στη λεπτομέρεια. Αυτό με ενδιαφέρει στη δουλειά μου και το ζητώ από τους παίκτες μου».

-Τι είδους μπάσκετ θα δούμε από τη Φενέρμπαχτσε:

«Διαφορετικό από πέρυσι. Έχουμε παίκτες με άλλο αγωνιστικό στυλ. Πολλοί σημαντικοί παίκτες άλλαξαν στην ομάδα. Υπάρχουν αθλητές που ήρθαν αργά από το Ευρωμπάσκετ και προβλήματα αλλά ποτέ δεν κλαις για αυτά».

-Τι είναι αυτό που κάνει τους προπονητές να έχουν προσωπικές επαφές με τους παίκτες πριν τους αποκτήσουν. Όπως είχε και εκείνος με τον Σλούκα.

«Είναι απλό. Όταν έχεις ένα πρότζεκτ θέλεις να το εφαρμόσεις. Η απευθείας επαφή με έναν παίκτη είναι πάντα σημαντική για να καταλάβω τι σκέφτονται οι αθλητές. Σε όποιες περιπτώσεις αθλητών τουλάχιστον είναι εφικτό…».

-Την άποψη του για τον Σλούκα:

«Τον παρακολουθώ από μικρό από το τουρνουά που κατέκτησε με την Εθνική ομάδα στην Ρόδο. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο και ένας παίκτης υψηλού επιπέδου που έχει αγωνιστεί με μια μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και έχει κερδίσει εμπειρίες».

-Για τον Τζόρτζεβιτς:

«Ήμασταν μαζί στην Παρτιζάν. Έχει παίξει για εμένα και τον είχα παίκτη και στην Εθνική. Καταλαβαίνει καλά τη δουλειά του και δεν με εκπλήσσει για αυτό».

-Ποιες ομάδες θα ήταν η έκπληξη της φετινής σεζόν:

«Είναι δύσκολο… Δεν αρχίσαμε καν. Όλα τα γκρουπ είναι δύσκολα και πάντα υπάρχει ενδιαφέρον. Όπως πάντα υπάρχουν οι ομάδες που θα πάνε πιο πάνω από αυτό που περιμένουμε».

-Για την Μπάγερν Μονάχου:

«Έχουν καλή ομάδα, σοβαρό προπονητή. Δουλεύει πολύ σκληρά και εάν γίνει μια ομάδα αντίστοιχη με εκείνη του ποδοσφαίρου θα είναι κάτι πολύ καλό για το άθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...