ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστροφές στο Κορωπί

Στα προπονητικά τους... καθήκοντα επέστρεψαν οι Δώνης και Χουχούμης, οι οποίοι έλαβαν κανονικά μέρος στο σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού.

Επιστροφές στο Κορωπί

Δύο επιστροφές περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, όπου πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Κορωπί.

Πρόκειται για τους Δώνη και  Χουχούμη, οι οποίοι εκπλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους  με την Εθνική Ελπίδων και σήμερα  προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, το πρόγραμμα για τους  «πράσινους» ξεκίνησε  με ζέσταμα, συνέχισαν με κυκλοφορία μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια πίεσης.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.601 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εσιέν, Βέμερ και Κότσαρης προπονήθηκαν ατομικά, ενώ Μπεργκ και Πέτριτς απουσίασαν με άδεια.

Τέλος, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά σήμερα (14/10) στις 5 το απόγευμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...