ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρώτη» στην Ευρωλίγκα, για Φελντίν-Κούζμιτς

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα αύριο στην Ευρωλίγκα, με τους Φελντίν και Κούζμιτς, να κάνουν ντεμπούτο στη διοργάνωση, στην οποία θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην καριέρα τους.

«Πρώτη» στην Ευρωλίγκα, για Φελντίν-Κούζμιτς

Ο 27χρονος γκαρντ, αγωνίστηκε πέρσι στην Καντού, με αρκετά καλά ποσοστά, ενώ λίγο πριν το τέλος της σεζόν, έπαιξε στην Μπαγιαμόν του Πουέρτο Ρίκο, με ακόμα καλύτερα νούμερα.

Με την εθνική της Δομινικανής Δημοκρατίας ο Φελντίν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ αποτέλεσε έναν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας του, στο Παναμερικανικό πρωτάθλημα, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ωστόσο ο γκαρντ του «τριφυλλιού» δεν έχει παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο, αφού θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, αύριο απέναντι στη Λοκομοτίβ Κούμπαν στη Ρωσία.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ομοίως και για τον Κούζμιτς, ο οποίος ναι μεν έχει περάσει από τις Μάλαγα-Μπανταλόνα, στην Ισπανία, δεν έπαιξε ποτέ στην Ευρωλίγκα.

Από την Ισπανία, έφυγε για τις ΗΠΑ, όπου υπέγραψε στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, παίζοντας και στη θυγατρική τους ομάδα στο NBDL, Σάντα Κρουζ Γουόριορς, ωστόσο ήταν μέλος της πρώτης, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, πέρσι.

Αμφότεροι θα ντεμπουτάρουν αύριο στην Ευρωλίγκα, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει τη Λοκομοτίβ Κούμπαν (18:00), στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.