ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρώην συμπαίκτες…

Τι κοινό έχουν οι Σάσα Πάβλοβιτς, Βίκτορ Κλαβέρ, Σεργκέι Μπίκοφ και Αντώνης Φώτσης;

Πρώην συμπαίκτες…

Πολλοί οι κοινοί παρανομαστές, ανάμεσα στη Λοκομοτίβ Κούμπαν και τον Παναθηναϊκό. Πέραν του Καλάθη, ο οποίος αγωνίστηκε στη ρωσική ομάδα τη σεζόν 2012-2013 και τον Τζέιμς Γκιστ που έπαιξε την περίοδο 2009-2010, υπάρχουν και άλλα κοινά στοιχεία, στα ρόστερ των δύο ομάδων.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ, υπήρξε συμπαίκτης του Σάσα Πάβλοβιτς τη σεζόν 2012-2013, στο ΝΒΑ, αφού αμφότεροι φορούσαν τη φανέλα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Επίσης, ένας ακόμα παίκτης των Ρώσων, ο Σεργκέι Μπίκοφ, συνυπήρξε με τον Αντώνη Φώτση, για τρία χρόνια, στη Ντιναμό Μόσχας (2005-2008).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.