ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, θέλω να παίξω»

Ο Μάικλ Εσιέν, δεν σκοπεύει να κάτσει πάνω στο συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να θέλει να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

«Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, θέλω να παίξω»

Ο χρόνος επιστροφής του Γκανέζου μέσου στους αγωνιστικούς χώρους παραμένει άγνωστος, με τη διοίκηση να κάνει υπομονή κα τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκφράζει τη στήριξη του…

Ο Εσιέν, σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Sport Day», δεν είναι διατεθειμένος να κάτσει στο συμβόλαιο του, με τον ίδιο να δείχνει ότι θέλει να ανταποδώσει στον Παναθηναϊκό την στήριξη που του έχουν δώσει.

«Θέλω να παίξω και να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό. Μου έχουν φερθεί καταπληκτικά  απ΄ την πρώτη στιγμή και θέλω να τους το ανταποδώσω. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά να παίξω ποδόσφαιρο. Γι΄ αυτό προσπαθώ, για να παίξω και να βοηθήσω», λέει χαρακτηριστικά στο περιβάλλον του ο 32χρονος μέσος.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.867 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.