ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η… ηρεμία του Αναστασίου

Οι συνεχόμενες νίκες του Παναθηναϊκού, το διπλό στην Ξάνθη αλλά και η διακοπή του πρωταθλήματος έφεραν ηρεμία στον Γιάννη Αναστασίου.

Η… ηρεμία του Αναστασίου

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», ο οποίος το τελευταίο διάστημα λόγω των άσχημων εμφανίσεων, πατούσε σε… αναμμένα κάρβουνα, φαίνεται πως βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, μετά και τη νίκη στην έδρα της Ξάνθης.

Όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «Live Sport», ο Αναστασίου βρίσκεται σε καλή διάθεση, γεγονός που το μαρτυράει το ότι έδωσε ρεπό στην προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κλίμα στον Παναθηναϊκό έχει αλλάξει προς το θετικό, με τον Έλληνα προπονητή να δείχνει ήρεμος.

Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς
Πώς θα παίζει ο Παναθηναϊκός του Ντιέγκο Αλόνσο: Οι 3 διαφορές του με Τερίμ και Γιοβάνοβιτς 8.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.