ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για το Κράσνονταρ, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα υπάρξουν στην αναμέτρηση με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

«Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά»

Η αποστολή του «τριφυλλιού» αναχώρησε νωρίς το πρωί για το Κράσνονταρ, καθώς αύριο (16/10) θα αναμετρηθεί με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», τόνισε χαρακτηριστικά πως όλοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά, για να ξεκινήσουν με το δεξί στη διοργάνωση.

«Είναι το εναρκτήριο ματς της Ευρωλίγκας και αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα στη Ρωσία. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και είναι βέβαιο πως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε καλά σε άμυνα κι επίθεση, αν θέλουμε να αρχίσουμε νικηφόρα», είπε ο Σέρβος κόουτς.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 190.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.