ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε θετικά»

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει την Παρασκευή (16/10) τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να αναφέρεται στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε θετικά»

Οι «πράσινοι» θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση και σύμφωνα με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού,  πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί  στη συγκεκριμένη αναμέτρηση…

«Eίναι το εναρκτήριο παιχνίδι της διοργάνωσης και όπως πάντα ο Παναθηναϊκός ξεκινά με σεβασμό στην ιστορία του, τους αντιπάλους και τη διοργάνωση. Η Ευρωλίγκα είναι ένας μαραθώνιος που ενθουσιάζει τον κόσμο, ο οποίος βλέπει υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις και παίκτες. Οι αντίπαλοί μας έχουν πολύ καλή ομάδα και θα τους αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Εμπιστευόμαστε τη δική μας ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε θετικά», δήλωσε ο Γιάνκοβιτς, κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Ρωσία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.