ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους»

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μίλησε ο  προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ρούσης.

«Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους»

Ο Έλληνας τεχνικός, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στους «πράσινους», ενώ παράλληλα μίλησε και για τους φετινούς στόχους του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά, όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για τον καταρτισμό του φετινού ρόστερ: «Η ομάδα θα έχει μια προσθήκη την τελευταία αγωνιστική. Λόγω των τραυματισμών που είχαμε, θα πάρουμε μια ξένη. Ο στόχος μας είναι κάθε χρονιά να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Έχει μείνει ο κορμός της ομάδας, όπως και το σταφ της ομάδας».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν: «Είμαστε σε ένα στάδιο capital control, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε πολύ στο μπάτζετ μας. Ο Ερασιτέχνης προσπαθεί κι έχει διακανονίσει τις πιο πολλές οφειλές. Εμείς, από την πλευρά μας, δεν ξεφεύγουμε ποτέ από τα όρια μας και οι προσθήκες γίνονται πάντα σε αυτά τα πλαίσια. Κεντρικό χορηγό ακόμα δεν έχουμε. Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους, ειδικά για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Για την απήχηση του γυναικείου βόλεϊ: «Το βόλεϊ είναι το Νο 1 για τα κορίτσια, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές. Εμείς είμαστε στο γήπεδο του Πανελληνίου κι έχουμε πολύ περιορισμένες ώρες προπόνησης. Πέραν αυτού, δεν βοηθάει και το εκπαιδευτικό σύστημα. Πάνω που αρχίζει να χτίζεται μια αθλήτρια, πρέπει να διακόψει για να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.