ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Σούπερ κίνηση με Φιλντ ο Παναθηναϊκός! (pics,vid)

Η Καναδέζα Μαρίζα Φιλντ, αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Το απόγευμα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης.

Σούπερ κίνηση με Φιλντ ο Παναθηναϊκός! (pics,vid)

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια μεταγραφή, προκειμένου να «θωρακίσει» το κέντρο του, αποκτώντας τη Μαρίζα Φιλντ, με την βοήθεια να έρχεται από… Σουηδία μεριά, καθώς ο Jesper Wikstrom, στενός συνεργάτης του Γιάννη και Σωτήρη Ντάνου, συνέβαλε τα μέγιστα, για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Οι Σουηδοί επιχειρηματίες, που όπως είναι γνωστό έχουν «μπει» στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, βοηθώντας οικονομικά και όχι μόνο, εξασφάλισαν τους πόρους συμβάλλοντας στην απόκτηση της Φιλντ, προκειμένου το «τριφύλλι» να δυναμώσει αρκετά, ενόψει και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων του στην Α1.

m1

Χάρις κυρίως στον Jesper Wikstrom, η Καναδή κεντρικός, συμφώνησε με την ομάδα του Γιώργου Ρούση και αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα εντός της ημέρας από τη διοίκηση της «Μάνας του Λόχου».

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 271 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Μαρίζα Φιλντ, γεννήθηκε το 1987, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στο κολλέγιο Κελούνα τις σεζόν 2005 και 2006, ενώ το 2009 κατέκτησε το πρωτάθλημα Καναδά με το πανεπιστήμιο British Columbia.

μ2

Το ταξίδι για την Ευρώπη, έκανε πρώτη φορά το 2009, υπογράφοντας στην ισπανική Θιουδάδ Λας Πάλμας. Εν συνεχεία πέρασε από την Σινχάιμ (2010-2012) στη Γερμανία, τη Ίστρ (2012-2013) στη Γαλλία, ξανά στη Γερμανία (Τούρινγκεν 2013-2014), ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ελβετικής Νοσατέλ και φυσικά είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Καναδά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.