Μπάσκετ

Μήνυμα… επιστροφής!

Ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα σήμερα στην Ευρωλίγκα (18:00 – ΕΡΤ2, panathinaikos24.gr) απέναντι στην Κούμπαν του Μπαρτζώκα και θέλει να αρχίσει νικηφόρα το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι!

Οι «πράσινοι» μετά τη νίκη – πρόκριση επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο Ελλάδας, το «πέρασμα» από το Αλεξάνδρειο απέναντι στον Αρη, καλούνται να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα και στο Κράσνονταρ, στέλνοντας από την αρχή ξεκάθαρο μήνυμα σε όλη την Ευρώπη: Ότι ο εξάστερος επιστρέφει!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, πέραν των γνωστών προβλημάτων, που έχει να κάνει με τις απουσίες των  Παππά και Μποχωρίδη που βρίσκονται ακόμα σε στάδιο αποθεραπείας.

Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα θα κάνουν οι Τζέιμς Φελντίν και Όγκνιεν Κούζμιτς, ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα παίξει το 253ο ματς της καριέρας του στη διοργάνωση, αφήνοντας στην 3η θέση  τον Θοδωρή Παπαλουκά.

Συντονιστείτε στο panathinaikos24.gr, παρακολουθείστε σε real time την αναμέτρηση και φυσικά διαβάστε στη συνέχεια πλούσιο ρεπορτάζ από το Κράσνονταρ.

Exit mobile version