ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Η Αναστασία Σλούκα blogάρει στο panathinaikos24.gr!

Η Αναστασία Σλούκα στο πρώτο της blog στο panathinaikos24.gr, σας καλεί να συμπαρασταθείτε και φέτος στην ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Κρόνο!

Η Αναστασία Σλούκα blogάρει στο panathinaikos24.gr!

«Γεια σας,

Αρχικά να σας καλωσορίσω στο blog μου στο panathinaikos24.gr, μέσα απ το οποίο θα επικοινωνούμε για τα νέα του γυναικείου τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού!

Η χρονιά μας έχει ξεκινήσει με μια επιτυχία σε σύγκριση με την περσινή σύντομη πορεία μας στο Κύπελλο. Βέβαια,  αυτό δε μας καθησυχάζει, καθώς επόμενος στόχος μας η πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε θετικά, καθώς ξεπεράσαμε τις οποίες παγίδες μπορεί να κρύβει μια πρεμιέρα και νικήσαμε τον Πρωτέα Βούλας. Όπως κάθε χρόνο, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά κι έτσι αυτή την βδομάδα εστιάζουμε στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Ο Κρόνος αποτελείται από ένα σύνολο έμπειρων παιχτριών με πολλά παιχνίδια στην Α1 και μόνο εύκολη δε μπορεί να θεωρηθεί η αποστολή μας εκεί.

Παίζουμε εκτός έδρας, αλλά πιστεύω ότι, όπως κάθε φορά, ο κόσμος μας θα είναι μαζί μας για να πάρουμε τη νίκη που όλοι θέλουμε. Σας προσκαλώ!

Θα τα λέμε από εδώ».

ΣΧΟΛΙΑ

READ MORE