ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για το 2 στα 2

Τα κορίτσια του Πέτρου Πρέκα καλούνται αύριο να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Κρόνου Αγίου Δημητρίου (19:00, Κλειστό Αγ. Δημητρίου) στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Για το 2 στα 2

Τα κορίτσια του Παναθηναϊκό, όπως είναι γνωστό, την πρώτη αγωνιστική επικράτησαν του Πρωτέα Βούλας στο κατάμεστο «Π.Γιαννακόπουλος». Αύριο λοιπόν στις 19:00 καλούνται να πάρουν την εκτός έδρας νίκη επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού δήλωσε: «Κόντρα στον Κρόνο έχουμε μια πολλή περίεργη παράδοση. Η ομάδα διαθέτει πολύ έμπειρες παίκτριες που αγωνίζονται επί σειρά ετών στην Α1 και δύο πολύ καλές ξένες με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Το γεγονός ότι στην πρώτη αγωνιστική δεν είχε και πολύ καλή απόδοση δε σημαίνει κάτι. Στο μπάσκετ δεν υπάρχουν… εξισώσεις και κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Εμείς από την πλευρά μας προετοιμαζόμαστε ώστε να εμφανιστούμε όσο καλύτεροι γίνεται και πάμε για τη νίκη. Είναι πολύ ευχάριστο ότι το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο. Και για την ίδια τη διοργάνωση είναι σημαντικό αλλά και για τις παίκτριες διότι η παρουσία του κόσμου τους μεταδίδει ενθουσιασμό και κίνητρο. Μακάρι οι γεμάτες κερκίδες να αποτελούν μόνιμη εικόνα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Δηλώσεις Δώρας Παντέλη:

«Όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά. Εμείς προσπαθούμε να δουλεύουμε κάθε φορά για το επόμενο παιχνίδι. Η αντίπαλός μας αποτελεί μια πολύ αξιόλογη ομάδα με πλήθος έμπειρων παικτριών κι εμείς θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Εμείς προετοιμαζόμαστε σε εντατικούς ρυθμούς μέσω της σκληρής προπόνησης, ενώ  παράλληλα δίνουμε βαρύτητα και στον τομέα της ψυχολογίας».  

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.