ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συμμετοχή σε μίνι καμπ το τμήμα σκοποβολής

Το τμήμα σκοποβολής του Παναθηναϊκού συμμετέχει από σήμερα σε μίνι καμπ στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας.

Συμμετοχή σε μίνι καμπ το τμήμα σκοποβολής

Σήμερα Παρασκευή 16/10 ξεκινάει στο σκοπευτήριο της Ελευσίνας, mini-camp με τη συμμετοχή του ΣΚ.Ο.ΕΛ., του Παναθηναϊκό Α.Ο. και αθλητών από την ομάδα του Σκοπευτικού Ομίλου Εψιλον. Το σκοπευτικό τμήμα του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, αποφάσισε να συμμετάσχει με αρκετούς σκοπευτές του ώστε να συμβάλλει στην συλλογική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του αθλήματος της σκοποβολής. Αυτό το camp είναι μια εξαιρετική ιδέα και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχει αποδείξει στο παρελθόν, ότι πάντα συμμετείχε και πρωτοστατούσε σε καινοτόμες ενέργειες με σκοπό τη ανάπτυξη των αθλημάτων και την εξέλιξη των αθλητών! Πόσο μάλλον σε αυτούς τους καιρούς, που ο ελληνικός αθλητισμός περνάει δύσκολες στιγμές σε πολλά επίπεδα. Με τη πρωτοβουλία κάποιων συλλόγων, ο Παναθηναϊκός δε θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική ενέργεια. Το πρόγραμμα έχει οριστεί με προπόνηση σήμερα Παρασκευή, διπλές προπονήσεις αύριο και αγώνα Α’ κατηγορίας αεροβόλων όπλων την Κυριακή το πρωί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...