ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Είχαμε έλλειμμα ενέργειας»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λοκομοτίβ Κούμπαν, τόνισε ότι οι «πράσινοι» είχαν έλλειμμα ενέργειας το οποίο πρέπει να... αποκαταστήσουν, ενόψει Ολυμπιακού.

«Είχαμε έλλειμμα ενέργειας»

Ο τεχνικός των “πράσινων”, στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας που είχε η ομάδα του, που εν τέλει κόστισε τη νίκη απόψε. Παράλληλα στάθηκε στα πολλά λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ, ενώ όσον αφορά τον Ολυμπιακό, τόνισε πως πρέπει να βρεθεί η απαιτούμενη ενέργεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Συγχαρητήρια στη Λοκομοτίβ για τη μεγάλη νίκη. Την άξιζαν έτσι όπως έπαιξαν. Είχαν μεγάλη ένταση. Εμείς αρχίσαμε καλά αλλά η αντίπαλός μας βρήκε λύσεις απ’ όλους τους παίκτες. Όποιος έμπαινε στο γήπεδο έδινε λύσεις, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ… Εμείς δεν είχαμε όλους τους παίκτες μας αναμεμειγμένους στον αγώνα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.

Είχαμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, τα περισσότερα στη δεύτερη περίοδο όταν και η Λοκομοτίβ επέστρεψε. Τα περιορίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ευστοχήσαμε σε ανοιχτά σουτ και ταυτόχρονα κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται στο δικό μας επίπεδο. Όπως στο τέλος της τρίτης περιόδου όταν δεχθήκαμε τρίποντο, ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 207.384 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Λοκομοτίβ μας νίκησε στα ριμπάουντ κάτι που επίσης δεν είναι συνηθισμένο για εμάς. Πήραν πολλούς πόντους από δεύτερη ευκαιρία.

Είχαμε πολλά ταξίδια, γυρίσαμε όλο τον κόσμο. Είναι η δεύτερη φορά που βρισκόμαστε στη Ρωσία μέσα σε μικρό διάστημα και είχαμε έλλειμμα ενέργειας. Αυτή την ενέργεια πρέπει να τη βρούμε για τον σπουδαίο αγώνα με τον Ολυμπιακό, που όλοι ξέρουν τι σημαίνει για εμάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.