ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Η Πέννυ Ρόγκα blogαρει στο panathinaikos24.gr!

Η Πέννυ Ρόγκα, «υποδέχεται»… το πρώτο της blog στο panathinaikos24.gr, μιλάει για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενώ καλεί τον κόσμο του να βρεθεί στην Κυψέλη αύριο, στην πρεμιέρα της ομάδας.

Η Πέννυ Ρόγκα blogαρει στο panathinaikos24.gr!

«Καλησπέρα σας!

Είμαι η Πέννυ Ρόγκα, το λίμπερο του τμήματος βόλεϊ γυναικών και μέσα από το blog αυτό θα τα λέμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Από τις 20 Αυγούστου έχει ξεκινήσει για εμάς η νέα χρονιά. Μια νέα χρονιά με αρκετή όρεξη και πολλή δουλειά. Την φετινή χρόνια ο βασικός κορμός της ομάδας κρατήθηκε κατά μια έννοια και παράλληλα έγιναν κάποιες ποιοτικές προσθήκες έτσι ώστε να ανέβει το επίπεδο της προπόνησης και κατ’ επέκταση και της ομάδας.

Μέσα στον Σεπτέμβρη παίξαμε μερικά φιλικά με σκοπό να βγουν συμπεράσματα από τον προπονητή, το προπονητικό τιμ αλλά και από εμάς τις ίδιες. Δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα και η ομάδα μας κατάφερε και νίκησε σε όλα φιλικά.

Πριν από 2 σαββατοκύριακα συμμετείχαμε στο τουρνουά «Νομίκεια» που διοργανώνει κάθε χρόνο η Σαντορίνη και πήραμε την πρώτη θέση. Η ομάδα ακόμα δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό της επίπεδο. Οι προπονήσεις συνεχίζονται σε αμείωτους ρυθμούς και όλες οι παίκτριες είναι αφοσιωμένες στο στόχο μας.

Αύριο λοιπόν είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου θα αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας την νεοφώτιστη ομάδα του Πορφύρα. Ανυπομονούμε να γεμίσετε το γήπεδο όπως άλλωστε κάνετε πάντα και να είστε πάντα δίπλα μας.

Όλα τα κορίτσια, το προπονητικό τιμ και οι υπεύθυνοι του τμήματος, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη που παρέχετε σε εμάς και σε όλο τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Εμείς σας υποσχόμαστε να δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει, στην κορυφή! Φέτος δεν θέλω να μιλήσω για στόχους απλά να πω πως πέρσι κοντράραμε στα ίσια ομάδες με καλύτερα ρόστερ και μεγαλύτερα μπάτζετ, φέτος ήρθε η ώρα να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Η αρχή γίνεται από αύριο στις 15.00 στο κλειστό της Κυψέλης. Να είστε όλοι εκεί. Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία, πολλές άμυνες, υποδοχές, καρφιά και φυσικά ΝΙΚΕΣ!!!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE