ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βέντιστσεφ: «Νικήσαμε ένα από τα φαβορί της Ευρωλίγκας…»

Ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Κούμπαν, Αντρέι Βέντιστσεφ, χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό, ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας.

Βέντιστσεφ: «Νικήσαμε ένα από τα φαβορί της Ευρωλίγκας…»

Ο Ρώσος παράγοντας χάρηκε ιδιαίτερα με τη νίκη της ομάδας του, αφού αυτή ήρθε απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Όσα είπε στην ιστοσελίδα «rsport.ru»:

«Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας ήταν λίγο μπερδεμένη, καθώς δεν έχουν όλοι οι παίκτες εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Αυτός ήταν ο λόγος για το κακό ξεκίνημα, αλλά στη συνέχεια το συνήθισαν και με τη βοήθεια του κόσμου ανέβηκαν και έτσι παίξαμε το μπάσκετ που ξέρουμε. Ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα σε σχέση με τον Παναθηναϊκό και σε τέτοια παιχνίδια χρειάζεται, γιατί δεν μπορείς να νικήσεις μόνο με την επίθεση.

Οι λεπτομέρειες έχουν σημασία, αλλά και η ποιότητα των παικτών». Χρειάζεται δουλειά από όλους για να έρθει αυτό το αποτέλεσμα. Γι’ αυτό και τώρα νικήσαμε ένα από τα φαβορί της φετινής Ευρωλίγκας. Μπορεί να είμαστε μόλις στο τρίτο παιχνίδι της σεζόν, αλλά δείχνουμε να τα «διαβάζουμε» καλά. Το γεγονός είναι πως έχουμε μία πολύ ομάδα και έναν εξίσου πολύ καλό προπονητή».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.371 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.