ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θέλω απόλυτη συγκέντρωση»

Ο Γιάννης Αναστασίου σε ομιλία που είχε χθες προς τους παίκτες του προειδοποίησε για τους κινδύνους που έχει η αναμέτρηση της Δευτέρας με τον ΠΑΣ ενώ ζήτησε απ’ όλους να είναι προσεκτικοί.

«Θέλω απόλυτη συγκέντρωση»

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά από κάθε διακοπή πάντα κρύβει κινδύνους για τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής των «πρασίνων» το γνωρίζει αυτό καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που το «τριφύλλι» την έχει…πατήσει. Για το λόγο αυτό ο Αναστασίου ζήτησε απ’ όλους να έχουν το μυαλό τους στον ΠΑΣ και όχι στα ντέρμπι που ακολουθούν.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

«Ξέρετε όλοι ότι ο ΠΑΣ είναι μια καλή ομάδα που μάχεται σε κάθε παιχνίδι απέναντι μας. Θέλει μεγάλη προσοχή. Στην αντεπίθεση γίνεται πολύ επικίνδυνος και θα πρέπει να έχουμε καλό transition για να μην την πατήσουμε. Θέλω απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό το παιχνίδι από όλους σας. Αν το κάνουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.