ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Χρόνια πολλά Κώστα» (Vid)

Σαν σήμερα πριν από 36 χρόνια γεννήθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής που προσέφερε και ακόμη προσφέρει στην Παναθηναϊκή οικογένεια.

«Χρόνια πολλά Κώστα» (Vid)

Ο Κώστας Τσαρτσαρής είναι από τους μπασκετπολίστες που έχουν προσφέρει τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα οι τίτλοι που έχει κατακτήσει με την φανέλα του Παναθηναϊκού  21 τίτλους.

Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε από το 2002 μέχρι το 2013 όποτε και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Με το «τριφύλλι» αγωνίστηκε για 11 χρόνια και μέτρησε 10 πρωταθλήματα, 8 κύπελλα αλλά και 3 Ευρωλίγκες.

Σε ατομικό επίπεδο, η σημαντικότερή του διάκριση είναι ότι έχει αναδειχθεί τρεις συνεχόμενες χρονιές (2006, 2007, 2008) καλύτερος παίκτης (MVP) του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.Το 2013 αφού είχε κατακτήσει με τον Παναθηναϊκό το νταμπλ απέναντι στο Ολυμπιακό αποφάσισε να σταματήσει μια καριέρα γεμάτο τίτλους.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.717 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την Εθνική Ανδρών κατέκτησε το τουρνουά Ακρόπολις, το Ευρωμπάσκετ το 2005 και το αργυρό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2006.

Πλέον ο Κώστας Τσαρτσαρής βρίσκεται στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...