ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νομικού: «Η πρεμιέρα μας έδωσε κίνητρο»

Για την πρεμιέρα στη Volley League γυναικών αλλά και για το πως θα αντιμετωπίζουν τα ματς, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης η Μαρία Νομικού.

Νομικού: «Η πρεμιέρα μας έδωσε κίνητρο»

Η νεαρή ακραία του «τριφυλλιού», αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ τόνισε πως σε κάθε ματς η ομάδα θα καταθέτει το 100% των δυνατοτήτων της, για να έρχονται όσο το δυνατό περισσότερες νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα λόγω της πρεμιέρας είχαμε ένα επιπλέον κίνητρο να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Η αντίπαλη ομάδα «έπεσε» κατευθείαν στα βαθιά της Α1 και περιμέναμε ότι θα το πάλευαν.

Εμείς ως Παναθηναϊκός θα δίνουμε πάντα, όχι το 100% αλλά το 200% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι σε όλο το πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε καλά και εύχομαι να έχουμε πάντα νίκες και μια καλή σεζόν».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.539 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.