ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Τον «φρέναραν» οι απουσίες

Ισόπαλη χωρίς τέρματα αναδείχθηκε η Κ15 του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο «Γ. Καλαφάτης».

Τον «φρέναραν» οι απουσίες

Με ισοπαλία άρχισαν τις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν οι Παίδες του Παναθηναϊκού, που έμειναν στο 0-0 με εκείνους της ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καλαφάτης», στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρώτου γύρου για τον α’ όμιλο του πρωταθλήματος Κ15.

Οι μικροί άσοι του «τριφυλλιού» παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες και ο Άρης Κυριαζής δεν είχε στη διάθεσή του πέντε βασικούς παίκτες, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι αναγκάστηκε να κάνει μόνο μια αλλαγή!

Στα του αγώνα -ο οποίος είχε ρυθμό και φάσεις για γκολ- ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε σκοράρει κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου έχασε μερικά τετ α τετ, ενώ στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν πιο ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν κι αυτοί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Χατζηγιαννάκης, Βαγιανίδης, Καραγιάννης, Κλάιφερτ, Πράπας, Αλεξανδρόπουλος, Κώστας (74’ Μπάκος), Ηλιάδης, Τζαβίδας, Αλεξόπουλος, Παρασκευόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ