ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ρόγκα: «Στόχος το βήμα παραπάνω»

Η Πέννυ Ρόγκα αμέσως μετά τη νίκη επί του Πορφύρα στην πρεμιέρα της Α1 βόλεϊ γυναικών, μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τους στόχους της νέας σεζόν.

Ρόγκα: «Στόχος το βήμα παραπάνω»

Η λίμπερο του «τριφυλλιού», μετά την άνετη επικράτηση με 3-0 επί του Πορφύρα, μίλησε στο panathinaikos24.gr για τη νέα σεζόν και το «βήμα» παραπάνω που πρέπει να γίνει, με την κατάκτηση ενός τίτλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν και ξεκίνημα με τον καλύτερο τρόπο.

«Δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη η αλήθεια είναι. Παίξαμε με μία ομάδα που έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, διαφορετικό υλικό, χωρίς να θέλω να μειώσω την αντίπαλη ομάδα. Κάθε πρεμιέρα είναι περίεργη, δε ξέρεις πως θα μπεις στο γήπεδο, υπάρχει λίγο άγχος. Τα ξεπεράσαμε όμως όλα αυτά, κάναμε σχετικά μία καλή εμφάνιση, αλλά μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα». 

Για τη συνέχεια και τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται;

«Έχουμε αρκετό χρόνο. Τα δύσκολα ματς ευτυχώς έρχονται μετά την τέταρτη αγωνιστική. Η ομάδα θέλει ακόμα δουλειά, να δέσει παραπάνω». 

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.589 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον κόσμο που σας στήριξε για ακόμα μία φορά;

«Όντως μας στήριξε ο κόσμος και τον ευχαριστούμε πολύ, γιατί είναι πάντα δίπλα μας».

Για τους στόχους της νέας σεζόν;

«Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Το ρόστερ είναι ανανεωμένο, έγιναν βελτιωτικές προσθήκες και νομίζω πως είμαστε έτοιμες για να κάνουμε το βήμα παραπάνω». 

Το οποίο «βήμα» είναι το πρωτάθλημα;

«Φυσικά. Στόχος είναι να κατακτήσουμε τουλάχιστον έναν τίτλο τη φετινή σεζόν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.